Nieuwe locatie

Na de opening van de Instrumentheek, inmiddels bijna een jaar geleden, stroomden de donaties aan sneltempo binnen. Al gauw werd duidelijk dat de voormalige drie metalen rekken niet zouden blijven voldoen aan de ruimte-vereisten. Het materiaal werd gestockeerd op, onder en naast de rekken. Middels de verworven opstartsubsidie van de provincie West-Vlaanderen werden bovendien nog een hoop nieuwe toestellen aangekocht.  Hoog tijd dus om op zoek te gaan naar een nieuwe locatie!

10750156_10152732336667530_4106645655132090149_o

En dat is succesvol gebeurd. Met de hulp van Stad Kortrijk werden verschillende pistes onderzocht, met als resultaat: de oude politiekazerne in Diksmuidekaai 4 (Overleie). De Instrumentheek heeft daar zijn deuren feestelijk heropend op zondag 14 december.

De openingsuren zijn hierbij veranderd als volgt:
Ma: 17u-20u
Wo: 14u-18u
Za: 14u-16u

Op dezelfde locatie als de Instrumentheek bevindt zich sinds kort ook Repair Point. Hier kan men al zijn elektronische toestellen binnen brengen, om ze zonder vergoeding te laten herstellen. Een aanrader!

Tot binnenkort?

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Geef een reactie