Instrumentheek geselecteerd voor Cuvée Kortrijk actie Delhaize

Op dinsdag 11 maart 2014 liep de eerste Cuvée Kortrijk actie ten voordele van A’kzie vzw op zijn einde. De wijnactie, een samenwerking tussen het OCMW van Kortrijk en Delhaize, bracht maar liefst 10.432 euro op! Instrumentheek werd geselecteerd als begunstigd goed doel voor de volgende wijnactie. Delhaize schakelt over van een Zuid-Afrikaanse wijn naar een heerlijke traditionele Franse Chardonnay. Per verkochte fles gaat 1 euro naar Instrumentheek vzw! Dit duwtje in de rug is een enorme meevaller voor het pas opgestarte concept. Wij hopen althans op een goede verkoop!

Lees hier het artikel in Het Nieuwsblad

1330e190-aa15-11e3-94cc-7c021d685b6b_original.jpg.h380.jpg.568

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Geef een reactie